Oamenii fac lucruri enervante

Romanii stau foarte prost cu nervii, dar in general noi nu suportam presiunea fata de alte lucruri enervante, mai ales de oameni enervanti. Deci am zis sa fac un top al lucrurilor enervante.

Let’s do that!

  1. Minciunile – dar nu minciunile acelea de zi cu zi pentru a scapa de necazuri. Sunt unele fete care stau treze noaptea pentru a se gandi la minciuni, iar apoi le spun a doua zi ca sa para ca viata lor e interesanta si palpitanta.

download

2. Razboiul “Cine sa iasa primul din autobuz” – sau cine sa intre. De ce nu poti astepta un minut sa iasa cei din fata ta, iar apoi sa iesi si tu?

3. Fara semne de punctuatie – oamenii aia care iti scriu un adevarat roman si nu sunt in stare sa puna si ei o virgula ca sa faci si tu diferenta dintre “Nu vreau sa mai vorbesc cu tine” si “Nu, vreau sa mai vorbesc cu tine”.

4. Pixul vietii – se intampla atat de des. Toti oamenii enervanti fac asta, in acelasi timp toti oamenii fac asta, deci toti oamenii sunt enervanti. I’m waiting for my thug life glasses.

clicking-pen-o.gif

5. Pixul vietii #2 – sa imprumuti pixul de la cineva si sa nu iti dai seama ca de o ora tu il rozi, iar persoana respectiva se uita la tine.

881472.gif

6. Aia care ocupa un scaun in plus in autobuz, metrou etc. doar ca sa isi puna geanta. 

7. Am uitat! – acei “prieteni” cu care te certi din cauza lor si te fac in tot felul, iar a doua zi vin la tine si rad si glumesc ca si cum nu s-a intamplat nimic. Nu iti zic nimic, dar nu uit.

8. Cearta – cand te certi cu cineva (online) si ii scrii un adevarat roman, iar apoi iti raspunde cu OK. si se deconecteaza

Deci astea au fost lucrurile enervante. O sa aflu mai multe pe parcurs ce traiesc, iar asta inseamna ca o sa vina si partea a doua.

Share cat e cald. ( Mi-am facut replica noua…asa ca trebuie sa te obisnuesti cu ea)

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s